MOTI suomeksi

MOTI Education on Tampereella sijaitseva viiden aineenopettajan muodostama yritys. Meitä yhdistää halu opettaa ja oppia, sekä löytää ratkaisuja yli oppiainerajojen. Tavoitteemme on löytää pedagogisia ratkaisuja eri tilanteissa sekä kehittää koulua. Tarjoamme kursseja esimerkiksi koulupudokkuuden ennaltaehkäisyyn. Pyydä rohkeasti apuamme työhön ja koulunkäyntiin liittyvissä kysymyksissä, ja pohdimme yhdessä näihin ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde mukaan MOTI Educationin matkaan!

Hei! Olen Tuire Aakkula. Työskentelen yläkoulussa saksan-, ruotsin- ja englanninkielen opettajana. Olen ollut viidentoista vuoden ajan osa koulumme kansainvälistä työryhmää. Saat minuun yhteyden osoitteessa: tuire.aakkula@motieducation.fi

Hej! Nimeni on Saija Artama. Opetan matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa yläkoulussa. Minulla on kokemusta myös hallinnollisista tehtävistä. Tällä hetkellä kuulun kunnan TVT-kehittämisryhmään ja opiskelen DigiErko-tutkintoa.

Saat minuun yhteyden osoitteessa: saija.artama@motieducation.fi

Hej! Olen Minna Karttunen. Opetan historiaa, yhteiskuntaoppia ja yrittäjyyskurssia yläkoulussa. Olen opettanut myös uskontoa. Kansainvälisyyskasvatus on ollut pitkään lähellä sydäntäni sekä Learning by doing- menetelmät. Olen perehtynyt opetusalan hallinnon teoriaan.

Minut saa kiinni osoitteessa: minna.karttunen@motieducation.fi

Hej! Olen Piia Tynkkynen.

Minut saa kiinni: piia.tynkkynen@motieducation.fi

Hej! Nimeni on Kati Vitikainen. Opetan terveystietoa yläkoulussa. Olen mukana kouluni hyvinvointitiimissä. Minulla on kokemusta myös tukioppilastoiminnan ohjaamisesta. Olen toiminut MLL:n nuorisokouluttajana ja ollut mukana SKY- hankkeen kehittäjäopettajana. Tällä hetkellä olen mukana tekemässä terveystiedon digitaalista oppimateriaalia sekä opiskelen voimavarakeskeistä työnohjaaja-tutkintoa.

Saat minuun yhteyden osoitteessa: kati.vitikainen@motieducation.fi